El Camp Nou ha recuperat el 100% del seu aforament aquesta temporada 21-22
Els socis podran jugar al Camp Nou per un dia
BARÇA

LaLliga força el Barça a activar la quarta palanca i "alguna cosa més"

El club blaugrana no en tindria prou amb les operacions fetes fins ara i hauria d'actuar per inscriure els últims fitxatges

Redacció Esport3Actualitzat

Una. Dues. Tres. I, quatre? Les palanques són tendència a Can Barça aquest estiu. L'economia del club fa temps que està en el punt de mira, però ha quedat difuminada per l'allau d'arribades en aquesta finestra d'estiu. I és que les operacions de sanejament i d'entrada d'ingressos de les últimes setmanes han permès incrementar el capital del club. Tot i això, ningú assegura que serveixi per inscriure tots els fitxatges.

Durant la presentació de Lewandowski, Joan Laporta s'ha mostrat confiat que LaLliga donarà llum verda a la inscripció de tots els efectius de Xavi Hernández. Pel president blaugrana, Kessié, Christensen, Koundé, Raphinha, Lewandowski, Dembélé i Sergi Roberto podran tenir fitxa del primer equip. Però la realitat podria ser una altra. Segons ha pogut saber TV3, el Barça, ara mateix, no podria inscriure tots els seus efectius i el club n'estaria informat.

 

La quarta palanca, que suposaria la venda d'un 25% addicional de Barça Studios per 100 milions d'euros, hauria de ser una realitat de forma imminent perquè les incorporacions puguin inscriure's en els pròxims dies. A més, el club podria haver de dur a terme alguna altra operació, complementària a l'activació d'aquesta palanca.

El Barça, sense notificació de LaLliga

A les oficines del Barça encara no han rebut cap notificació oficial en aquest sentit i segueixen confiant que la interpretació dels auditors de LaLliga permeti inscriure tots els fitxatges abans de l'inici de la competició.

Igualment, el club té aprovada per junta i preparada l'activació de la quarta palanca i continuen treballant en altres operacions com la rebaixa i/o diferiment salarial de pesos pesants del vestidor com Busquets o Piqué o els traspassos de futbolistes com Memphis Depay o Frenkie De Jong.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut