Barça

Víctor Font reclama el fitxatge d'Eric Garcia

El candidat a la presidència del Barça assegura que tant el Manchester City com el jugador estan disposats a facilitar les condicions per tancar l'operació en aquest mercat d'hivern

Actualitzat

Un dels candidats a la presidència del Barça, Víctor Font, ha assegurat aquest dimecres que Eric Garcia podria ser blaugrana aquesta setmana per 3 milions d'euros fixos més variables. Font ha assegurat que el City estaria disposat a demorar el cobrament fins a l'any que ve, i que el jugador també podria renunciar al seu sou fins a final de temporada.

Eric Garcia, de 20 anys, té l'esperança de jugar l'Eurocopa d'aquest any, i per això estaria molt interessat a venir al Barça aquest mercat d'hivern, per poder tenir minuts en l'equip de Koeman. El mateix entrenador neerlandès va demanar la seva arribada per reforçar la línia defensiva, però la junta gestora va supeditar les negociacions al vistiplau dels tres candidats. Al contrari que Laporta, Font es mostra clarament partidari d'incorporar amb efectes immediats el central de Martorell: 

"La nostra estructura esportiva treballa per fer més fàcil la feina de Ronald Koeman, en aquest club no hi ha anys de transició i Eric Garcia és una de les peticions més importants de l'entrenador."

  

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut