NBA

Una cistella sobre la botzina de Chris Paul posa el 2-0 per als Clippers en detriment dels Grizzlies

Una màgica penetració sobre la botzina de Chris Paul ha segellat la victòria per 93-91 i ha posat el 2-0 per a Los Angeles Clippers en el seu enfrontament de primera ronda contra els Memphis Grizzlies, molt més sòlids i agressius que en el primer partit. Marc Gasol, amb 17 punts, 7 rebots i 3 taps, ha fet un gran partit.

Actualitzat

Una màgica penetració sobre la botzina de Chris Paul ha segellat la victòria per 93-91 i ha posat el 2-0 per a Los Angeles Clippers en el seu enfrontament de primera ronda contra els Memphis Grizzlies, molt més sòlids i agressius que en el primer partit.

Paul ha signat 24 punts i 9 assistències, ben secundat per Blake Griffin (21 punts i 8 rebots) i Jamal Crawford (15 punts).

Per part dels Grizzlies han destacat el base Mike Conley, amb 28 punts i 9 assistències, i Marc Gasol, amb 17 punts, 7 rebots i 3 taps. Memphis, amb un inspirat i concentrat cinc inicial, ha sortit amb intenció de dominar i imposar el seu ritme des del primer minut, i ho ha aconseguit, tot i el festival d'esmaixades del seu rival, inclòs el primer a la sèrie de Griffin.

Però Paul, capaç de distribuir la pilota de forma sàvia i d'anotar en els moments de màxima tensió, un dos més u de Darrell Arthur ha deixat el duel en un puny (89-89) quan faltaven 1.37. Una suspensió després de la penetració de Paul ha avançat els Clippers, però un magnífic bloqueig i continuació dels Grizzlies executat per Conley i Gasol ha acabat amb una esmaixada del català. Amb 91-91 i a 13.9 segons per al final, ha arribat la jugada màgica de Paul.

 

Anar al contingut