Un virus estomacal posa de cap per avall el torneig de pàdel de Puerto Cabello (@padelworldpress)
Pàdel

Un virus estomacal fa estralls al torneig de pàdel de Puerto Cabello

Jessica Castelló-Claudia Jensen, Lebrón-Momo i Yanguas-Garrido són algunes de les parelles que s'han hagut de retirar o han abandonat a vuitens de final

Redacció Esport3Actualitzat

Uns problemes gastrointestinals han obligat cinc parelles a retirar-se a Puerto Cabello (Veneçuela), on aquests dies es celebra el primer torneig de categoria P2 de la temporada de Premier Padel 2024.

L'organització del torneig ha hagut d'aclarir la situació per les contínues retirades i abandonaments que s'han anat succeint durant els partits, un degoteig constant que ha anat incrementant-se dia a dia: va començar amb la retirada de Carolina Orsi i Marina Lobo, que s'havien d'enfrontar a Gemma Triay i Claudia Fernández en l'obertura de la competició.

Juan Lebrón i Momo González només han pogut disputar dos partits com a parella professional després del terratrèmol Galán-Lebrón. Els problemes físics del jugador d'Antequera els han obligat a retirar-se al partit de vuitens de final del Premier Padel P2 de Puerto Cabello.

Jessica Castelló i Claudia Jensen (guanyadores a Acapulco) i Yanguas i Garrido (finalistes a Doha) també s'han retirat.

Desercions pel virus

Els símptomes més repetits entre els afectats són descomposició, vòmits, febre, cansament i malestar. Segons Relevo, els jugadors afectats relaten que el causant d'aquests problemes podria ser un plat de pollastre que van menjar fa uns dies, però no descarten tampoc que es pogués tractar d'una salsa o fins i tot del gel que els han posat a les begudes de l'hotel.

El motiu oficial és un virus estomacal, que afecta alguns jugadors, que fins i tot han necessitat tractament mèdic. La intoxicació també ha afectat entrenadors i membres de l'staff. L'organització s'ha vist obligada a emetre un comunicat:

 

"La salut i la seguretat dels nostres jugadors i jugadores i totes les persones involucrades en els tornejos de Premier Padel és la nostra principal prioritat.

Després de la retirada d'alguns jugadors per un virus estomacal, a més d'altres casos entre jugadors i staff, Premier Padel, Port Cabello Premier Padel P2 i la ciutat de Puerto Cabello estan proporcionant l'atenció mèdica i sanitària necessària a les persones afectades.

Ens mantenim en constant comunicació amb tots els jugadors i el personal i continuarem monitoritzant la salut i el benestar de tots."

 

Anar al contingut