Les destrosses produïdes per la tragèdia parlen per si soles (Reuters)
Futbol

Un minut de silenci als partits de LaLiga per la tragèdia d'Indonèsia

Com a senyal de respecte, es guardarà un minut de silenci en tots els partits que queden per disputar-se de la jornada 7 de LaLiga Santander i jornada 8 de LaLiga SmartBank

Redacció Esport3Actualitzat

LaLiga i la Federació Espanyola de Futbol han acordat que es guardi un minut de silenci als partits de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank per mostrar el seu condol al poble indonesi, "especialment als familiars dels morts a la tragèdia de l'estadi de Kanjuruhan, així com desitjar una ràpida recuperació als ferits durant els incidents".

El futbol professional se suma així a les mostres de condol per la tragèdia i expressa la seva solidaritat amb els familiars de les víctimes

L'estampida s'ha produït en un dur enfrontament entre seguidors i la policia, que va fer servir gasos lacrimògens després del partit disputat dissabte a la nit a l'estadi Kanjuruhan de la ciutat de Malang.

 

La tragèdia d'Indonèsia és la segona més greu del futbol mundial. La més greu va tenir lloc el 24 de maig de 1964 a l'estadi Nacional de Lima, on van perdre la vida 328 persones i 800 van resultar ferides en un partit entre les seleccions del Perú i l'Argentina.

 

Anar al contingut