Tuchel deixarà el Bayern a final de temporada (EFE)
BARÇA

Oficial: Tuchel deixarà el Bayern a final de temporada

El club bavarès ha fet un comunicat oficial en què anuncia la marxa d'un entrenador que ha sonat com un dels possibles relleus de Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Thomas Tuchel deixarà de ser entrenador del Bayern de Múnic en acabar la temporada. Ho havien avançat diversos mitjans alemanys, com Sky Sport Germany o Bild, i una estona més tard el club bavarès ho ha confirmat en un comunicat oficial. Tuchel, que tenia contracte fins al 2025, deixarà de ser l'entrenador el juny del 2024. Un comiat, doncs, que calca el que tindrà Xavi amb el Barça, aguantant fins al final de la campanya.

Tres derrotes consecutives -una a la Champions contra la Lazio i dues a la Lliga- han tensat la situació fins a un punt de no retorn. L'ambient al vestidor, a més, està molt enrarit i bona prova n'és la reacció de Kimmich després de ser canviat en el partit contra el Bochum i la seva discussió amb un membre del cos tècnic.

Tot i que de portes enfora la direcció esportiva del club alemany sempre havia mostrat la seva confiança en Tuchel, totes dues parts han acordat la finalització del contracte abans del que estava previst. De ben segur que aquesta notícia augmentarà els rumors sobre la seva possible arribada a la banqueta del Barça. Des que Xavi va anunciar la seva marxa del club blaugrana, el nom de Tuchel ha estat present a totes les travesses.

Anar al contingut