De Jong, durant la roda de premsa a Nàpols
De Jong durant la roda de premsa a Nàpols
BARÇA

Trobada entre Deco i el representant de De Jong

La reunió es produeix pocs dies després que el neerlandès explotés contra la premsa per les informacions al voltant del seu futur

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Frenkie de Jong va camí de convertir-se en un dels serials dels pròxims mesos a can Barça. Aquest divendres, nou capítol en forma de reunió entre el director esportiu del club, Deco, i el representant del neerlandès, Ali Dursun; una trobada que ha avançat el diari Sport i que ha tingut l'objectiu principal de calmar les aigües després que el jugador entrés en erupció en la prèvia del partit contra el Nàpols.

Va ser una roda de premsa en què de Jong va demanar expressament sortir a parlar davant dels mitjans i en què va carregar contra la premsa per les informacions publicades al voltant del seu contracte i el seu futur.

Tot i això, durant la compareixença De Jong no va voler dir que pensa fer amb l'oferta de renovació que el Barça li ha posat sobre la taula.  Va dir, això sí, que està molt a gust al Barça i que li agradaria continuar molts anys de culer.


La trobada d'aquest divendres s'ha produït en un clima de bona sintonia; però de ben segur que no serà l'última per aclarir el futur de De Jong. El neerlandès té contracte fins al 2026 i el seu sou és un dels més elevats de la plantilla.

 

Anar al contingut