La selecció catalana d'hoquei patins competirà a la Golden Cat a Olot (UFEC)

Torna la Setmana Catalana de l'Esport, tornen les seleccions catalanes

Del 13 al 23 d'octubre, la demarcació de Girona acollirà 2000 mil esportistes, 22 països i 30 esports durant II Setmana Catalana de l'Esport
Joan Ferran Actualitzat

Les seleccions catalanes tindran a partir de la setmana vinent, una excel·lent oportunitat per tornar a l'escena internacional i demostrar el seu alt nivell. I és que torna la 2a edició de la Setmana Catalana de l'Esport. Se celebrarà a 20 seus de la demarcació de Girona del 13 al 23 d'octubre, amb la participació de 22 països i 2000 esportistes participants de 30 disciplines. 

Una de les competicions de més entitat serà la Golden Cat d'hoquei patins, que es farà del 13 a 16 d'octubre a Olot. Les seleccions catalanes masculina i femenina s'enfrontaran a potències mundials com França o Itàlia entre d'altres, que preparen la seva participació als World Roller Games de l'Argentina. 

La Festa està organitzada per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i espera que es consolidi. La primera edició del certamen es remunta al 1935. Llavors, Barcelona va acollir un esdeveniment amb mil esportistes de 12 disciplines. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut