Eurolliga

Tercer partit del play-off Zenit-Barça, el més decisiu

Compromís, concentració i agressivitat, factors clau del primer partit a Sant Petersburg

Víctor LavagniniActualitzat

Poques hores abans de disputar el partit més important de l'Eurolliga, Sarunas Jasikevicius demana la màxima concentració al Sibur Arena de Sant Petersburg, que segons informa l'enviat de Televisió de Catalunya, Jordi Robirosa, estarà pràcticament ple, amb més de 7.000 espectadors. El factor emocional també està en joc, segons l'entrenador lituà.

"Hem d'estar més centrats que als dos partits del Palau. Hem regalat massa. Respecte al públic rus, és cert que no estem acostumats a jugar amb públic, però tenim jugadors que han viscut situacions semblants."

Les dificultats que ha tingut el Barça en atac -per exemple, Mirotic en 60 minuts només ha fet 18 punts- s'expliquen, segons Jasikevicius, pels problemes per defensar el bàsquet de control del Zenit. Quan arriben els play-offs, el més important és guanyar, no pas com jugues, però l'entrenador blaugrana insisteix en un aspecte clau.

"La defensa és la base de tot. És molt important defensar els 24, perquè el Zenit és un equip molt expert en els últims segons i hem permès que anotessin en aquestes situacions, i això ens ha descentrat en atac."

El Barça té més arguments que el seu rival, més experiència i més qualitat. El Zenit, però, està jugant amb intel.ligència; també té experiència i talent a la pista i en la figura de Xavi Pascual a la direcció tècnica. Pascual ha dit que és impossible guanyar-li tres partits al Barça. El d'aquest dimecres és el més important i el que marcarà el playoff entre russos i catalans.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut