Ter Stegen va acabar el partit adolorit
Ter Stegen va acabar el partit adolorit . (Foto: EFE)

Ter Stegen, pendent d'una lumbàlgia

El porter alemany, que continua oferint la seva millor versió, va acabar el partit del Celta amb una lumbàlgia

El Barça afronta una setmana important amb sensacions agredolces tot i mantenir-se líder de la Lliga. El triomf escarransit davant el Celta (1-0), amb l'equip demanant l'hora, no és la millor sensació possible per afrontar el partit decisiu a la Champions davant l'Inter, aquest dimecres, ni el clàssic de diumenge.

Tot i una primera part força dinàmica davant el Celta, el rendiment del Barça va tenir una forta davallada a la segona meitat. Aleshores va sorgir la figura de Marc-André ter Stegen, demostrant que es troba una altra vegada molt a prop de la seva millor versió. El porter alemany va tenir dues intervencions excepcionals, especialment una de porter d'handbol a xut de Iago Aspas, un dels jugadors que habitualment li marcaven.

Ter Stegen va acabar el partit adolorit a la zona lumbar després de topar amb un company en una sortida per refusar una pilota aèria. El porter alemany va haver de ser atès i té lumbàlgia l'endemà del partit. Aquest dilluns ha fet treball específic. És aviat per saber si aquest fet pot fer perillar la seva presència davant l'Inter aquest dimecres.

Independentment del que pugui passar, eixampla el seu rècord personal com a jugador del Barça i ja suma 627 minuts seguits sense encaixar un gol a la Lliga.  Amb un sol gol encaixat en vuit partits, a la segona jornada davant la Reial Societat, és el líder destacat del trofeu Zamora. La seva estadística no és tan brillant a la Champions, on ha encaixat quatre gols en tres partits.

Però el barcelonisme espera que el porter alemany continuï sostenint el Barça en els moments difícils, especialment en els dos pròxims partits.