Marc-André ter Stegen
Barça

Ter Stegen se sent molt feliç d'haver renovat amb el Barça: "Barcelona és casa meva"

El porter alemany del Barça, Marc-André ter Stegen no amaga la seva felicitat per haver renovat amb el Barça fins al 30 de juny del 2025, club amb el qual espera lluitar per tots els títols

Imma Casares FerreiroActualitzat

Marc-André ter Stegen està encantat d'haver renovat amb el Barça. El nou contracte del porter alemany és fins al 2025 amb la qual cosa sumarà un cicle d'onze anys defensant la porteria blaugrana.

"Estic supercontent perquè al final les dues parts volíem arribar a una solució i crec que tant el club com jo estem satisfets amb l'acord al qual hem arribat".

En un vídeo que ha penjat a les xarxes socials i que ha compartit amb el Barça, Ter Stegen confessa que Barcelona "s'ha convertit en casa seva i la de la seva família i que són feliços tant dins com fora del camp, així que tenien molt clar quin era el camí a prendre".

Després de superar una lesió al genoll dret que l'ha tingut 78 dies apartat de la competició, el porter alemany ha tingut un retorn triomfal rendint a un nivell molt alt en els dos partits que ha disputat contra el Dinamo de Kíev en Champions i contra el Betis en partit de Lliga. Ter Stegen creu cegament en el projecte de Ronald Koeman:

"La gent sap que les coses no són fàcils quan es fan molts canvis. S'ha de tenir paciència amb l'equip, esperar que tothom trobi el seu lloc. Esperem lluitar per tots els títols; és l'objectiu de cada any".

Ter Stegen no ha marxat amb la seva selecció per disputar la fase de classificació de la Lliga de les Nacions. El porter alemany va arribar a un acord amb el seleccionador, Joachim Löw, per quedar-se a casa i mirar de recuperar el to físic que ha perdut després de dos mesos i mig de baixa.

 

"

 

 

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut