Ter Stegen es queda la pilota després de la rematada propera de Jaume Costa
Ter Stegen es queda la pilota després de la rematada propera de Jaume Costa
barça

Ter Stegen fa una aturada d'handbol i supera el seu rècord d'imbatibilitat amb el Barça

El porter alemany porta més de cinc partits deixant la porteria a zero i no li fan un gol des del d'Isak a la segona jornada

Redacció Esport3Actualitzat

El millor Ter Stegen ha tornat aquesta temporada i per celebrar-ho el porter alemany s'ha regalat un rècord personal d'imbatibilitat. Al minut 56 del partit de Mallorca, el porter alemany ha superat la seva millor marca a la porteria del Barça, que era de 500 minuts sense encaixar i datava del curs 2019-20, i l'ha deixat en 534 minuts. Diumenge vinent podrà engreixar aquest registre amb la visita del Celta al Camp Nou.

Ter Stegen porta més de quatre enfrontaments de Lliga deixant la porteria a zero (Valladolid, Sevilla, Cadis, Elx i Mallorca) i no li fan un gol des del d'Isak a la segona jornada, a Donostia. El suec, protagonista d'un fitxatge milionari pel Newcastle abans de tancar el mercat d'estiu, ha estat l'únic que ha pogut batre'l en aquesta Lliga.

Aturada d'handbol per fer realitat el rècord

Val a dir que el rècord de Ter Stegen no s'hauria fet realitat si el de Mönchengladbach no hagués deixat a Son Moix una de les millors aturades que se li recorden. Era el minut 34 de la primera part, en faltaven 22 per complir l'objectiu, quan ha aturat una rematada a boca de canó de Jaume Costa, al més pur estil Gonzalo Pérez de Vargas. L'illa mallorquina li és favorable. El gener passat va certificar la victòria culer, també per 0 a 1, gràcies a una acció brillant en temps afegit.

"Em dona confiança i em reforça"

El protagonista del rècord ho ha viscut amb humilitat, com és habitual en ell. Al final del partit ha valorat la nova fita com un estímul per seguir treballant, i creu que encara pot ajudar més i millor a l'equip:

"Em dona confiança i em reforça. Tenim la motivació de lluitar per tot. Aquestes victòries ens permeten mantenir la pressió al Madrid. Respecte a si estic al meu millor nivell, sempre hi ha coses a millorar."

Finalment, ha explicat com ha viscut l'aturada antològica a Jaume Costa:

"He fet el que he pogut per aturar la pilota, ha estat una acció important. Aquesta victòria ens ajudarà a afrontar setmanes més complicades."

Si es manté el zero contra el Celta, en dues jornades el rècord es posaria a prova, ni més ni menys, que contra el Madrid al Bernabéu.

Torna a veure el resum del Mallorca - Barça (0-1)

Anar al contingut