El Newcastle presenta Isak, el fitxatge més car de la seva història (@NUFC)
Futbol

El Newcastle presenta Isak, el fitxatge més car de la seva història

L'equip anglès ha pagat 70 milions d'euros més 5 en variables pel davanter suec de la Reial Societat

Redacció Esport3Actualitzat

El gol contra el Barça en la segona jornada de Lliga va ser l'últim d'Alexander Isak amb la Reial Societat. El següent gol l'ha firmat el club basc, que percebrà 70 milions més 5 en variables pel davanter suec.

Un gran negoci per un jugador que va arribar a Anoeta l'any 2019 per 10 milions d'euros i que ha donat un gran rendiment a l'equip "txuri-urdin". La Reial, a més, es reserva un 10% d'una futura venda del jugador.

Isak, de només 22 anys, ha jugat 132 partits amb la Reial Societat entre totes les competicions, ha marcat 44 gols i s'ha consolidat com la referència d'atac de l'equip d'Imanol Alguacil.

La seva clàusula de rescissió estava xifrada en 90 milions, però l'oferta del Newcastle, que no hi arribava per ben poc, era pràcticament irrebutjable. El jugador s'ha convertit en el traspàs més car de la història de la Reial Societat.

El club basc haurà d'anar al mercat ara per reforçar la seva davantera, que ja era justa abans de la sortida d'Isak per les lesions de Mikel Oyarzabal i Carlos Fernández. Li queda una setmana de termini per reforçar-se però no li caldrà anar gaire lluny per trobar davanters al mercat.

Presentat amb el Newcastle

L'equip anglès ha presentat aquest divendres el jugador suec, el fitxatge més car de la història del club. El davanter lluirà el dorsal 14.

 

 

Anar al contingut