Ter Stegen decideix operar-se l'esquena i estarà uns dos mesos de baixa
La baixa de Ter Stegen dona pas al moment d'Iñaki Peña (Europa Press)
Barça

Ter Stegen s'operarà a França de les seves molèsties lumbars

L'operació la durà a terme l'equip del doctor Afshib Gangi que, entre altres, fa uns anys va operar el pilot de F1 Kimi Räikkonen

Redacció Esport3Actualitzat

Ter Stegen ha decidit passar per quiròfan. El porter alemany serà operat  de l'esquena a causa de l'hèrnia discal que li provoca el dolor des de fa temps, un dolor que li irradia a la cama. Ter Stegen havia demanat una mica més de marge per prendre una decisió, i després de meditar-ho també amb els serveis mèdics de la selecció alemanya, el porter ha optat per intentar solucionar de soca-rel els problemes lumbars

Per tal de poder reaparèixer el més aviat possible, Ter Stegen s'operarà aquesta mateixa setmana a França. Segons ha pogut saber TV3, l'operació la durà a terme a Estrasburg l'equip del doctor Afshib Gangi, una eminència en la matèria i que fa uns anys, per exemple, va operar el pilot de Fórmula 1 Kimi Räikkonen.  Es tra dels experts consultats i sota la supervisió dels serveis mèdics del club. Quan es va operar del genoll fa uns anys, també ho va fer a l'estranger, a Suècia concretament. 

Aquesta decisió implica que el porter titular del Barça estaria al voltant de dos mesos de baixa, i per tant seria dubte per als vuitens de final de la Champions que es disputen a partir del 13 de febrer.

Ter Stegen es perdria amb total seguretat la Supercopa i diversos partits de Lliga i de Copa. És el torn, doncs, per Iñaki Peña, que va brillar el diumenge passat contra l'Atlètic de Madrid.

Malgrat que els primers pronòstics eren més optimistes amb Ter Stegen, l'alemany no es desempallegava dels problemes lumbars i l'opció de passar per quiròfan agafava força.

"Qualsevol cosa que hàgim d'anunciar ja ho direm. Té molèsties, no acaba de fer net i ja ho veurem", deia en roda de premsa Xavi després de la victòria contra l'Atlètic de Madrid. Unes declaracions que van aixecar la llebre sobre l'estat de l'alemany. S'ha confirmat la baixa de llarga durada de Ter Stegen.

Ter Stegen té sobre la taula l'opció de passar per quiròfan per resoldre la lumbàlgia
Ter Stegen s'ha perdut els últims tres partits per problemes lumbars (Europa Press)
Anar al contingut