Ter Stegen té sobre la taula l'opció de passar per quiròfan per resoldre la lumbàlgia
Ter Stegen s'ha perdut tres partits per problemes lumbars (Europa Press)
Barça

Ter Stegen demana més temps per decidir si passa per quiròfan per la lumbàlgia

Els serveis mèdics del club i el porter alemany estudiaran totes les opcions possibles. Si s'opera, estaria uns dos mesos de baixa

Redacció Esport3Actualitzat

La baixa de Ter Stegen s'està allargant més del previst. Mentre el seu substitut, Iñaki Peña, va brillar aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid, el porter alemany posa sobre la taula totes les opcions per resoldre la lumbàlgia que l'aparta dels terrenys de joc des que va tornar de l'aturada de seleccions. Una d'aquestes opcions seria una operació de l'hèrnia discal que li provoca el dolor des de fa temps. 

Malgrat que els primers pronòstics eren més optimistes amb Ter Stegen, l'alemany no es desempallega dels problemes lumbars i podria passar per quiròfan. El porter alemany i els serveis mèdics del club estudiaran totes les opcions i decidiran si opten per un tractament conservador o si es decanten per una solució que podria evitar cronificar les molèsties. 

En cas de passar per quiròfan, estaria uns dos mesos de baixa. És per això que ni jugador ni club volen allargar molt la decisió perquè si s'operés aviat, Ter Stegen encara podria arribar per disputar els vuitens de la Lliga de Campions. 

"Qualsevol cosa que hàgim d'anunciar ja ho direm. Té molèsties, no acaba de fer net i ja ho veurem", deia en roda de premsa Xavi després de la victòria contra l'Atlètic de Madrid. Un partit en què va ser crucial Iñaki Peña, amb una aturada de cine d'un xut de falta enverinat de Memphis Depay. Parades de mèrit aplaudides per Ter Stegen des de la grada, i també a través de les xarxes.

Ter Stegen no va dubtar a posar "m'agrada" al vídeo en què el vestidor dedica una ovació al porter alacantí. Garanties a la porteria mentre Ter Stegen pren una decisió.

Anar al contingut