Tebas i Florentino, junts en una imatge d'arxiu
Tebas i Florentino, junts en una imatge d'arxiu
Futbol

Tebas guanya una demanda al Reial Madrid i ataca Florentino: "No ens sotmetem a coaccions de ningú"

El Tribunal de Primera Instància de Madrid desestima la demanda contra els acords de LaLiga amb el fons d'inversió CVC

La justícia ha donat la raó a LaLiga i Javier Tebas no ha dubtat a celebrar-ho, traient pit i atacant el seu gran opositor, Florentino Pérez, amb qui manté nombrosos fronts oberts. El president de la patronal del futbol professional s'ha mostrat satisfet per la decisió del Tribunal de Primera Instància número 15 de Madrid, que ha desestimat la demanda que van presentar el Reial Madrid i l'Athletic Club, contra els acords de la LaLiga amb CVC.

Els demandants consideraven que la cessió de part dels drets audiovisuals de 39 clubs de Primera i Segona Divisió generava una alteració de la naturalesa de LaLiga, però el tribunal ratifica que les coses estaven ben fetes. A partir d'aquí, Tebas ha decidit carregar contra el president del club blanc.

"No ens sotmetem contra les amenaces ni les coaccions de ningú, per molt gran que sigui la persona, en aquest cas el president del Reial Madrid, i per moltes influències que tingui. Nosaltres fem el que creiem que és just per a la majoria dels clubs i ens defensarem als tribunals. El que buscava la demanda era que ens retiréssim del projecte. Afortunadament, els socis de CVC van quedar-se amb nosaltres i no es van espantar."

El president de LaLiga també ha assegurat que la patronal de clubs es personarà en la denúncia que ha presentat el Sevilla contra el Reial Madrid, pels vídeos sobre els àrbitres a Reial Madrid Televisió.

"No és un tema de llibertat d'expressió, en l'àmbit de l'esport va contra el bon ordre esportiu. I està en els nostres reglaments com una infracció. Està bé la crítica, però no la burla constant. El CIF amb què es mou Reial Madrid Televisió és el mateix que el Reial Madrid, és l'òrgan oficial del club i, per això, d'acord amb el reial decret 5/2015, retransmet els partits en diferit al final de les jornades."

Tebas també ha aprofitat per demanar respecte a la decisió del València, de negar l'accés a Mestalla a la productora que està gravant un documental sobre Vinícius, per seguir les evolucions del brasiler en el partit d'aquest cap de setmana.

"Crec que només és una mesura de precaució. Jo mateix intervindré en el documental."

L'única lloança que s'ha endut Florentino Pérez del president de LaLiga ha estat a nivell econòmic. Uns números que permeten al Reial Madrid afrontar el possible fitxatge de Kylian Mbappé.

Sobre el Barça també ha parlat Javier Tebas, que ha volgut advertir tothom que l'equip blaugrana no està acabat.

"El Barça té molts bons jugadors. Té gent jove, amb una projecció increïble. Si mirem els resultats dels últims 5 partits, compte, a veure si no s'enganxa a la part alta."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut