Vinícius torna per primera vegada a Mestalla després dels incidents de la temporada passada (Europa Press)
Futbol

El València tanca Mestalla: Netflix no podrà gravar Vinicius

Volien rodar imatges per a un documental sobre Vinícius i a València es temia que s'oferís una imatge distorsionada de la realitat

Redacció Esport3Actualitzat

El dissabte 2 de març hi haurà un València - Reial Madrid carregat de tensió, però el club local l'ha rebaixat una mica denegant l'entrada a l'estadi de Mestalla d'un equip de gravació que volia enregistrar imatges per a un documental sobre Vinícius que s'ha d'emetre a la plataforma Netflix.

A Mestalla hi ha encara una ferida oberta perquè va ser allà on es va començar a gestar la llegenda de Vinícius Jr. com a víctima de comportaments racistes. Va ser el maig passat i el davanter madridista va rebre per part de dos aficionats locals gestos insultants des de la grada, mentre a la gespa hi havia una picabaralla que enfrontava jugadors de tots dos equips.

Aquells incidents es van magnificar fins al punt que van acabar en un judici -encara en curs- en el qual Vinícius va afirmar que tota l'afició valencianista li havia dedicat insults racistes. 

Una producció brasilera

La productora brasilera Conspiraçao Filmes prepara un documental sobre l'internacional "canarinho", i l'equip de gravació volia enregistrar la rebuda de l'estadi valencianista al jugador. Aquesta situació havia estat rebuda com una provocació per part de l'afició xe, i ara el club ha obrat en conseqüència argumentant que es podria donar un retrat esbiaixat del club i els seus aficionats.   

El partit, a més, serà el primer a Mestalla des del tràgic incendi a la capital valenciana que es va saldar amb 10 víctimes mortals. El club i la ciutat voldrien poder homenatjar les víctimes de la tragèdia en pau, però temen que l'efecte Vinícius ho acabi enterbolint tot.   

 

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut