Espanyol

Les tres opcions de fitxatges per al mig centre de l'Espanyol

En el programa "21" del canal Esport3 s'han explicat les opcions que està estudiant l'Espanyol per reforçar la posició de mig centre.

Actualitzat

Diego Martínez vol una peça més al mig del camp, concretament a la situació de mig centre després de la lesió de Keidi Bare. Tot i tenir Pol Lozano i Edu Expósito en aquesta demarcació, el tècnic de l'Espanyol vol un reforç extern.

Segons ha avançat La Grada i ha pogut confirmar TV3, les tres opcions a hores d'ara serien:

  • El brasiler Jean Lucas del Mònaco, excompany de Vini Souza al Flamingo, arribaria cedit i se'n valora l'experiència.
  • Un jugador que ve de la Premier, del Tottenham. Es tracta de Pape Matar Sarr, de 20 anys, que juga a la Premier i té molt de poder físic. Sarr ha guanyat el premi al jugador més talentós del Senegal.
  • I el tercer seria José Gragera, que juga a l'Sporting. Un jugador molt jove, molt alt (1,87 m) amb bon peu i una bona opció de futur, ja que podria venir com a fitxat. El jugador no passa un bon moment en el seu club actual i li hauria donat ordres al seu representant perquè es busqués equip. Té una clàusula de 10 milions però podria sortir per una quantitat molt més inferior ja que acaba contracte. Amb Abelardo a l'Sporting estava jugant com a tercer central, i per tant té un perfil més defensiu.

Caldrà veure quina decisió acaba tenint el club i si les voluntats esportives de Diego Martínez van en la mateixa línia de les de Mr. Chen.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut