Barça

Sergi Roberto: "Si guanyem la Lliga i la Copa serà una temporada espectacular"

El migcampista reusenc del Barça analitza en una entrevista al programa "Catalunya Vespre Esports" de Catalunya Ràdio com afronta l'equip blaugrana el tram final del curs després de la decepció per l'eliminació als quarts de la Champions

Actualitzat

Sergi Roberto ha concedit una extensa entrevista al programa "Catalunya Vespre Esports" de Catalunya Ràdio on ha parlat de l'estat d'ànim dels blaugrana en el tram final de la temporada i ha deixat clar que si acaben conquerint el doblet el balanç serà molt positiu. "Si guanyem la lliga i la Copa serà una temporada espectacular", ha confessat.

Quan queden dues jornades per acabar la lliga, el futbolista de Reus considera que "el Barça va pel bon camí per guanyar lliga i Copa" i manté que "el Barça és un referent pel seu estil de joc". Per a Sergi Roberto, en canvi, l'estil de l'Atlètic de Madrid, colíder amb els blaugranes a la lliga i botxins en els quarts de final a la Champions, també dóna els seus fruits i és referent per a alguns equips que copien l'estil dels "colchoneros" "perquè no tots els equips poden fer el mateix joc que el Barça pel tipus de jugadors que tenen".

Mal moment superat

El jugador del Barça ha admès que hi va haver un mal moment del qual no tenen una explicació única, però què en alguns partits "el rival ens va fer gols al primer intent" i reconeix que també al seu entorn també li han demanat què els passava. "Era nou per nosaltres, el més complicat era girar-ho i crec que ja ho hem fet", ha assegurat.

Sergi Roberto també explica que en aquell mal moment van analitzar tots els partits. Un dels objectius després de l'anàlisi és "treballar la defensa per no rebre gols" i confessa que "psicològicament, encara que no vulguis, un gol en contra t'afecta perquè saps que a partir d'aquell moment la dinàmica del partit no és bona".

Més enllà de la lliga i un cop eliminats de la Champions, Sergi Roberto és culer i ha reconegut que "vull que guanyi el City, més aviat que perdi el Madrid. Qualsevol aficionat del Barça no vol que el Madrid guanyi la Champions. No vull pensar que guanyin la 'undécima'".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut