Charles Leclerc durant la sessió de classificació a Mònaco
Charles Leclerc durant la sessió de classificació a Mònaco (Reuters)
Fórmula 1

Segona pole de Charles Leclerc a Mònaco amb Sainz segon

El pilot monegasc té una oportunitat d'or per guanyar al circuit de casa seva després de la decepció de l'any passat

Redacció Esport3Actualitzat

Ferrari torna a dominar la primera línia de l'engraellat al Gran Premi de Mònaco, el circuit per excel·lència de la Fórmula 1. Charles Leclerc ha volat pels carrers de la seva ciutat i ha marcat el millor temps a la classificació. Checo Pérez, en la seva darrera volta, ha tingut un accident i Carlos Sainz, que venia just darrere, ha impactat amb el monoplaça del mexicà. Malgrat aquest accident, Pérez s'ha mostrat superior al seu company Max Verstappen, un fet gens habitual.

La bandera vermella ha impedit que ningú pogués superar el temps de Leclerc. La primera posició fa que el monegasc sigui el màxim favorit per a la victòria final, ja que avançar en aquest circuit és pràcticament impossible, sobretot tenint en compte que els monoplaces del 2022 són de dimensions més grans que altres anys. 

Històricament, a Mònaco, tot es deixa en mans de l'estratègia. Aquest diumenge, però, serà difícil poder innovar en aquest sentit, ja que la degradació dels pneumàtics és molt baixa i es preveu només una aturada a boxes. 

Fernando Alonso ha entrat molt just a la Q3, però s'ha mostrat molt sòlid a la sessió definitiva i s'ha arribat a situar en cinquena posició. La bandera vermella per l'accident de Pérez no li hauria permès millorar en la seva darrera volta, tot i que l'asturià també ha acabat contra les tanques després del mexicà

Anar al contingut