Fórmula 1

Schumacher roda amb l'antic Ferrari al circuit de Mugello per comprovar el seu estat físic

Tres anys després de la seva retirada, Michael Schumacher ha tornat a rodar amb un Ferrari, al circuit de Mugello, per provar si les seves cervicals poden aguantar el Gran Premi de València del Mundial de Fórmula 1. De moment, el set vegades campió del món farà servir el Ferrari vell que utilitzava quan estava en actiu, tot esperant que l'escuderia italiana li proporcioni el cotxe actual. De tota manera, queden dies, serà el 23 d'agost, i Felipe Massa, que millora dia a dia, no descarta poder córrer ell mateix si es troba en plenes condicions. Massa podria deixar l'hospital aquest cap de setmana.

Actualitzat
Michael Schumacher ha tornat a posar-se al comandament d'un monoplaça de Fórmula 1 tres anys després de la seva retirada. El pilot alemany ha rodat unes voltes al circuit de Mugello amb l'antic Ferrari, el F2007, amb l'objectiu de comprovar el seu estat físic. Als seus 40 anys, i després de tant de temps fora dels circuits, Schumacher pretén avaluar l'estat de les seves cervicals per saber si es troba en condicions d'aguantar un Gran Premi. El set vegades campió del món ha rodat amb l'antic F2007, el cotxe que l'escuderia italiana va fer servir en el Mundial de fa dos anys. Schumacher, que dijous ja va estar unes hores entrenant-se en un simulador estàtic, podria seguir treballant al circuit de Mugello durant els pròxims tres dies.

Schumacher ha estat l'escollit per Ferrari per substituir Felipe Massa en el Gran Premi de València. El pilot brasiler, que va patir un espectacular accident en la sessió de qualificació del passat Gran Premi d'Hongria, està millorant dia a dia i aquest cap de setmana podria abandonar l'hospital. Massa no ha descartat poder córrer ell mateix si es troba en plenes condicions, encara que aquesta opció sembla bastant improbable.
Anar al contingut