Jasikevicius en un dels seus últims partits amb el Barça (Europa Press)

Oficial: Sarunas Jasikevicius, nou entrenador del Fenerbahçe

El lituà substitueix Dimitris Itoudis, en el que serà el seu primer repte després de no ser renovat al Barça
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurolliga

Sarunas Jasikevicius ja és oficialment el nou entrenador del Fenerbahçe. El lituà arriba a l'equip turc, ara mateix en una decebedora dotzena posició a l'Eurolliga, en substitució de Dimitrius Itoudis, acomiadat dimecres.

L'entrenador lituà dirigirà el primer partit amb el Fenerbahçe, aquest divendres a casa en competició europea. El seu retrobament amb el Barça haurà de ser a la segona volta a Istanbul, perquè el partit al Palau es va disputar la setmana passada amb victòria blaugrana (89-81).

La missió del lituà a l'Eurolliga serà col·locar l'equip a places de play-off pel títol.

Jasikevicius, a qui el Barça no va renovar l'estiu passat després d'un cop de timó inesperat, firma per l'equip turc fins al 2026. Segons algunes informacions, per una xifra notablement superior a la que cobrava al Palau.

El lituà es retrobarà amb diversos jugadors amb passat blaugrana recent, com Calathes, Sanli o Nigel Hayes. A banda, comptarà amb peces de la talla de Papagiannis, Dorsey o Wilbekin. Saras, a punt de viure la passió turca com a entrenador. Com a jugador, ho va fer breument del gener al setembre del 2011.

ARXIVAT A:
Eurolliga
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut