Ousmane Dembélé va haver de ser substituït per lesió davant Hongria (Reuters)
Barça

La lesió de Dembélé podria bloquejar la seva sortida del Barça

El davanter del Barça ha visitat aquest migdia la Ciutat Esportiva per passar proves i conèixer el diagnòstic dels metges blaugranes. Ara, el club espera la resposta del davanter per decidir el tractament definitiu

Actualitzat

La lesió d'Ousman Dembélé en el partit de l'Eurocopa contra Hongria ja el va deixar fora del campionat i ara amenaça en deixar-lo uns quants mesos fora de la dinàmica del Barça. Uns problemes que en un primer moment des de la selecció francesa assenyalaven al genoll però que posteriorment, tal i com va semblar a les imatges del partit i va informar el diari "L'Equipe", apunten cap al bíceps femoral de la cuixa dreta.

El jugador francès va arribar ahir a Barcelona i aquest matí ha visitat la Ciutat Esportiva. Ha estat una estada gairebé express, de tan sols mitja hora, en la qual ha passat provès mèdiques i ha conegut el diagnòstic dels metges del club. El club encara no ha fet públic el comunicat mèdic perque està esperant quina és la decisió del jugador sobre el tractament de recuperació. Però coneixent els precedents i el tipus de lesió, tot apunta a la possibilitat de passar pel quiròfan. Això li faria perdre's la pretemporada barcelonista i el començament de la lliga.

 

La federació francesa no ha donat un diagnòstic concret, però en la nota a la premsa ha informat que "el temps de recuperació de la lesió va més enllà del termini de la competició". 

El jugador va passar aquest diumenge a la nit proves mèdiques en un hospital de Budapest.

 

 

Precisament, el francès està en converses aquests dies amb el conjunt blaugrana per ampliar el seu contracte, que finalitza la temporada vinent.

Anar al contingut