Barça

Augmenta l'optimisme al Barça respecte a Dembélé

La setmana vinent hi ha prevista una reunió amb el seu representant per encetar les negociacions. El jugador, que fa uns mesos deia que marxaria, ara ha canviat d'opinió. Pel Barça, la seva renovació és una prioritat però si s'ajusta als paràmetres econòmics

Xavi LemusActualitzat

Dembélé ha recuperat aquesta temporada el somriure al Barça. Amb Ronald Koeman s'ha convertit en titular habitual, ha deixat enrere el malson de les lesions i ha ofert el seu millor rendiment com a blaugrana. Això li ha obert les portes de la selecció francesa, amb qui prepara l'assalt a l'Eurocopa i, a més, com un dels favorits a endur-se el títol. Un estat òptim que ha portat el club a oferir-li renovar el seu contracte. El seu lligam acaba l'estiu del 2022 i, per evitar que d'aquí un any marxi lliure, l'àrea esportiva espera arribar a un acord per ampliar els seus anys com a blaugrana.

La setmana vinent hi ha prevista una reunió amb el seu representant per encetar les negociacions. Fa uns mesos, el jugador a nivell intern manifestava els seus dubtes de renovar, però ara la sensació que tenen al club és radicalment oposada: els ha transmès que vol continuar vestint la samarreta culer. Per això ha augmentat l'optimisme a la direcció esportiva respecte a tancar amb èxit aquesta carpeta oberta.

Tot i això, no apunta que l'acord sigui fàcil: Dembélé és un jugador que està en el punt de mira d'equips com la Juventus, de qui se sospita que ha pressionat molt per aconseguir el seu fitxatge, o el mateix PSG. Pel Barça, la renovació és imprescindible però s'haurà d'ajustar als nous paràmetres de rebaixes salarials. Això sí, tenen molt clar que si Dembélé no vol renovar per poder marxar gratis d'aquí un any, el seu lloc habitual la pròxima temporada podria ser la graderia. Passaria d'un rol imprescindible a totalment secundari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut