Rui Costa, exultant en l'arribada a Lekunberri (EFE/Manuel Bruque)
Ciclisme

Rui Costa guanya enmig de la bogeria d'escapades mentre els favorits pensen en Astúries

Evenepoel ha tornat a fer soroll, però el guanyador ha estat un altre excampió del món. Per segon dia consecutiu, sense canvis a la general

Redacció Esport3Actualitzat
  • Bogeria de 156 quilòmetres: Remco Evenepoel no en tenia prou amb la gesta de dissabte i ha atacat des del primer quilòmetre. El festival d'intents d'escapada de l'etapa, amb un ascens a Lizarraga i amb dues pujades a Zurrarrate, serà recordat a la Vuelta. La bona ha estat pujant a Lizarraga, port que Evenepoel ha coronat en primera posició. Al final s'hi han ficat una quinzena de ciclistes. Quedaven més de 50 quilòmetres.
  • Remco, avui no: tots contra Evenepoel en la primera ascensió de Zurrarrate, on no han pogut despenjar el belga. Ha estat en la segona quan el colombià Buitrago i el portuguès Rui Costa han aconseguit mig minut respecte a la resta. L'alemany Kamna els ha caçat, tot i que ha arriscat en el descens i ha caigut. Ha hagut de fer un sobreesforç per arribar amb opcions.
  • Glòria als 36 anys: en la meta de Lekunberri lluita entre tres, amb Evenepoel i la resta d'escapats venint a prop pel darrere. Ha guanyat Rui Costa, un veterà de 36 anys, amb tres etapes al Tour, però que s'estrenava a la Vuelta. Dilluns descans i després, la batalla final per la general. Com han demostrat els dos últims dies, els favorits ja pensen en Astúries i les rampes de l'Angliru.
ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut