Enenepoel, arribant emocionat a la meta de Belagua (@lavuelta)
Ciclisme

Gesta d'Evenepoel a la Vuelta l'endemà de la desfeta

Exhibició del campió del món, que l'endemà d'enfonsar-se s'ha escapat a 120 quilòmetres de l'arribada. Sense canvis en la general

Xevi BardoletActualitzat
  • Remco, des del principi: després de perdre 27 minuts ahir, el campió del món, Remco Evenepoel, ha decidit que encara volia fer soroll a la Vuelta. Ha fet diversos intents d'escapada només de començar l'etapa. I a 119 quilòmetres de la meta, s'ha ficat en la bona, amb un grup de 24 corredors. Quedaven tots els ports. El coll d'Hourcére i el port de Larrau, tots dos de categoria especial, i ja en territori navarrès, el port de Laza, de tercera categoria, i el final al port de Belagua, de primera. Gairebé res.
  • Es va quedant sol: a la pujada al coll d'Hourcére l'escapada ha anat perdent efectius. Evenepoel i el francès Romain Bardet l'han coronat amb una petita diferència, que s'ha disparat en la posterior pujada a Larrau. El temps respecte al grup de favorits en la general -tots molt tranquil·lets després del desgast d'ahir- superava els 3 minuts i anava augmentant.
  • Bardet rebenta a quatre quilometres: després d'anar junts durant mitja etapa i quan semblava que s'ho podrien jugar a l'esprint, Bardet ha quedat clavat al Belagua. Evenepoel no s'ho esperava. Ha mirat enrere i en veure que el rival rebentava, ha volat cap a la victòria. Llàgrimes del guanyador de l'any passat i segona victòria d'etapa en aquesta edició.

 

  • Sense canvis en la general: el grup del mallot vermell, amb els tres capdavanters del Jumbo i el català Marc Soler, ha arribat a més de 8 minuts. No hi havia ganes, ni gaires forces per atacar, i només el sabadellenc David de la Cruz ha accelerat per arribar uns pocs segons abans dels favorits. Kuss, Roglic i Vingegaard segueixen en les posicions de podi.

 

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut