Les jugadores de l'AEM celebren un gol
Les jugadores de l'AEM celebren un gol fent pinya (@seaem_1925)
Futbol

"Rosegadors a les nostres instal·lacions": dur comunicat de l'AEM Lleida contra la Paeria

A pocs mesos de fer 100 anys, l'entitat del Segrià evidencia el seu disgust mentre amb les autoritats persegueix el somni de pujar a l'elit del futbol femení

Redacció Esport3Actualitzat

Dur comunicat de l'AEM Lleida lamentant la manca de suport de la Paeria. El quasi centenari club de futbol, fundat el 1925, com la secció esportiva d'exalumnes dels Maristes de la capital del Segrià, se sent decebuda amb la resposta de les autoritats municipals a les propostes de millora del camp de Recasens.

En la nota signada pel president Paco García i publicada a les xarxes de l'entitat, l'AEM exposa les conclusions de la reunió mantinguda amb l'Ajuntament el passat 14 de març.

"Ens preocupa especialment el seu enfocament, que sembla centrar-se únicament en la publicitat a les tanques, en lloc d'abordar adequadament altres qüestions importants, com la presència de rosegadors a les nostres instal·lacions."

Malestar d'un club que persegueix el somni de l'elit

García apunta al Segre que en l'última setmana van aparèixer "rates al gimnàs", sense que l'Ajuntament, actualment en mans del PSC, hi hagi intervingut. D'altra banda, des del club lamenten que també estigui encallada la petició sobre el "necessari" canvi de la gespa artificial que ha de permetre seguir jugant al seu primer equip femení. I és que el malestar s'ha fet evident just quan les futbolistes de Rubén López estan a només un triomf d'assegurar el play-off d'ascens a la Lliga F, una fita mai assolida per una secció creada el 2003.

A pocs mesos de complir 100 anys, l'entitat del Segrià persegueix el somni de pujar a l'elit del futbol femení mentre lluita per dignificar les seves instal·lacions i millorar així les condicions tant de les seves jugadores del sènior com dels nois i noies de la base. Un altre front obert en l'esport lleidatà, que s'afegeix a la controvertida compra del Badalona Futur per part d'un grup d'empresaris de la ciutat, encara pendent de fer-se oficial.

 

Anar al contingut