Joao Mendes amb el seu pare en una imatge penjada al seu Instagram
Joao Mendes amb el seu pare en una imatge penjada al seu Instagram
barça

Ronaldinho confirma que el seu fill fitxarà pel juvenil del Barça

La nissaga continua. L'hereu del Gaúcho té 17 anys i portava un mes a prova a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Redacció Esport3Actualitzat

20 anys després que Ronaldinho fitxés pel FC Barcelona i canviés l'estat d'ànim del club amb el seu somriure, el seu fill també passarà a formar part del planter blaugrana. Si fem cas de les paraules del Gaúcho a la gala de Mundo Deportivo, Joao Mendes de Assis Moreira, de 17 anys, hauria superat amb èxit les proves que fa un mes va començar amb el juvenil del Barça

Ronaldinho, que va acudir a l'acte acompanyat precisament del seu fill, va confirmar que "amb la seva arribada estaré més present que mai" a Barcelona.

L'hereu del Gaúcho ha jugat a les categories inferiors del Cruzeiro els últims tres anys i l'opció d'entrenar amb el juvenil blaugrana va ser gestionada personalment pel president Joan Laporta i el mateix Ronaldinho, segons Sport.

Com juga João Mendes

A diferència del seu pare, un dels millors "10" de la primera dècada del segle, João Mendes és un davanter centre. La seva millor cama és l'esquerra i té una estatura de 1,78 metres, una mica més baix que el seu pare.

El fill de Ronaldinho, el nebot de Roberto, l'inseparable germà i representant del crac, o el net de l'entranyable Dona Miguelina. João Mendes té a les seves botes la possibilitat d'allargar el bon rècord dels De Assis Moreira a casa nostra. La nissaga amb més samba continua.

Anar al contingut