Joao Mendes, en la seva etapa al Cruzeiro
Joao Mendes, en la seva etapa al Cruzeiro
barça

De què juga João Mendes, el fill de Ronaldinho que s'entrena amb el Juvenil del Barça?

L'hereu del Gaúcho té 17 anys i el Cruzeiro és l'últim equip on ha jugat

Redacció Esport3Actualitzat

20 anys després que Ronaldinho fitxés pel FC Barcelona i canviés l'estat d'ànim del club amb el seu somriure, el seu fill pot passar a formar part del planter blaugrana. João Mendes de Assis Moreira, de 17 anys, s'entrena aquests dies amb el Juvenil del Barça.

L'hereu del Gaúcho, que ha jugat a les categories inferiors del Cruzeiro els últims tres anys, està a prova a la Ciutat Esportiva. Mira de fer mèrits per tancar un fitxatge que, tot i dependre de l'opinió dels tècnics, segons informa l'Sport estant portant personalment el president Joan Laporta i el mateix Ronaldinho.

Com juga João Mendes

A diferència del seu pare, un dels millors "10" de la primera dècada del segle, João Mendes és un davanter centre. La seva millor cama és l'esquerra i té una estatura de 1,78 metres, un xic més baix que el seu pare.

El fill de Ronaldinho, el nebot de Roberto, l'inseparable germà i representant del crac, o el net de l'entranyable Dona Miguelina. João Mendes té a les seves botes la possibilitat d'allargar la nissaga dels De Assis Moreira.

Anar al contingut