Ronald Araujo a la sortida de l'aeroport
Ronald Araujo a la sortida de l'aeroport
Barça

Ronald Araujo torna a Barcelona per iniciar la recuperació de la lesió

El central uruguaià del Barça estarà un màxim de tres mesos de baixa després de ser operat a Finlàndia

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Araujo ha estat intervingut satisfactòriament aquest matí de l'avulsió del tendó de l'adductor llarg de la cuixa dreta. Aquesta intervenció ha anat a càrrec del doctor Lasse Lempainen, sota la supervisió dels serveis mèdics del Barça, a Turku (Finlàndia).

El club blaugrana no indica el temps de baixa i es limita a dir que "l'evolució marcarà la seva disponibilitat". Tot i això, segons ha pogut saber TV3, el temps de baixa serà un màxim de tres mesos.


Satisfacció dels cirurgians per l'operació

Els cirurgià finlandès Lasse Lempainen, que ha dut a terme l'operació, i el responsable mèdic del Barça, el Dr Ricard Pruna --que l'ha supervisat-- s'han mostrat satisfets pel resultat de la intervenció.

Els cirurgians, Lasse Lempainen i Ricard Pruna

Araujo agafava l'avió aquest dimecres cap a Hèlsinki acompanyat del doctor Pruna i de l'assistent dels jugadors, Joel González.

Ha estat operat pel doctor Lasse Lempainen, qui també va tractar jugadors com Dembélé o Sergi Roberto. El central uruguaià marxava optimista i amb ànims de recuperar-se al més aviat possible.

 

El descontentament del Barça

Al Barça no ha sentat gens bé l'últim episodi de lesions amb les respectives seleccions. El vicepresident econòmic del Barça diu que les indemnitzacions de la FIFA no compensen:
 

 

Després de la seva decisió d'operar-se, va rebre el missatge de suport de l'exblaugrana Luis Suárez en forma de desig de recuperació i donant-li la raó en la seva decisió.

El missatge que li ha deixat a les xarxes socials Luis Suárez

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut