Ronaldinho, convidat d'excepció al Parc dels Prínceps (Reuters)
Barça

Raphinha, tocat per la vareta de Ronaldinho al Parc dels Prínceps

El doble golejador del Barça va saludar el seu ídol abans del partit i després va homenatjar-lo amb la seva millor actuació com a blaugrana i amb un ball calcat al de l'astre brasiler

Redacció Esport3Actualitzat

L'home de la nit a París en la victòria del Barça sobre el PSG va ser sens dubte Raphinha. El brasiler necessitava aquest glop d'autoestima i al Parc dels Prínceps va trobar el seu lloc.

Un dels protagonistes a la prèvia del matx va ser Ronaldinho, que va anar a veure el duel europeu com a convidat especial. El Gaúcho va ser ovacionat per l'afició i va saludar el golejador blaugrana, que, aprofitant que hi havia un dels seus ídols davant, va voler homenatjar-lo. El davanter brasiler del Barça, beneït amb l'abraçada de Ronaldinho instants abans de saltar al terreny de joc, va signar un doblet espectacular que li va valer l'MVP del partit:

Sota l'atenta mirada de Ronaldinho, el brasiler es va lluir en la seva millor nit des que és futbolista del Barça. Va obrir el marcador a la primera part després d'una gran jugada col·lectiva i va empatar quan pitjor estava l'equip de Xavi al segon temps. La celebració de Raphinha, tot un homenatge al seu ídol:

La curiosa relació de Raphinha amb Ronaldinho

Raphinha i Ronaldinho van néixer a la mateixa ciutat amb 17 anys de diferència. Van passar la seva infància a Porto Alegre, al districte de Rio Grande do Sul, i van trobar al futbol el refugi perfecte.

Per a Raphinha, el seu referent sempre ha estat Ronaldinho, a qui va conèixer amb només 7 anys. El pare de Raphinha formava part del Samba Tri, un grup de música al qual Ronaldinho va convidar a tocar en la seva festa d'aniversari, a Barcelona. Allà va ser on el petit Raphinha va conèixer l'astre. Tots dos mantenen una gran amistat.

 

La celebració de Raphinha en homenatge a Neymar (Reuters)

L'homenatge a Neymar

D'altra banda, Raphinha també es va voler recordar d'un bon amic seu, Neymar Jr. Es va posar les mans a la cara i va treure la llengua, tal com feia Neymar. L'ex del PSG ho va celebrar responent a la publicació:

Neymar Jr va picar l'ullet a la celebració de Raphinha
Anar al contingut