Fórmula 1

Raikkonen impressiona en els entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain

El finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) ha estat de llarg el més ràpid en les dues sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain. En la primera, amb gairebé un segon d'avantatge sobre el líder del Mundial, Fernando Alonso (McLaren-Mercedes), que ha estat quart. Raikkonen ha completat la seva millor volta al Circuit de Sakhir amb un temps d'1:33:162 en els primers entrenaments. Primer el seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa, ha estat segon, seguit dels dos pilots de McLaren-Mercedes, el britànic Lewis Hamilton tercer i el bicampió mundial quart. En canvi, en la segona sessió, Hamilton ha estat segon, i Massa, quart.

Actualitzat

El finlandès, guanyador del Gran Premi d'Austràlia i tercer en el de Malàisia, ha assolit el seu millor temps en la seva primera sortida a la pista. Després, ningú no ha estat capaç d'acostar-se al seu registre. Qui més a prop hi ha estat és Massa, però ha acabat a 517 mil·lèsimes.

Hamilton ha estat tercer en la primera sessió, i després, segon. Ni Raikkonen ni Alonso, recent guanyador del Gran Premi de Malàisia, han estat aliens als ensurts. Tots dos han protagonitzat un parell de lleugeres sortides de pista, encara que sempre sense problemes per tornar al traçat, l'estat del qual ha millorat gràcies a la intensa tempesta que va caure ahir a la nit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut