Bàsquet

Què li queda per fer a LeBron James a l'NBA

Amb el tron de màxim anotador de tota la història, King James té al cap dos nous desafiaments per a la seva longeva carrera

Redacció Esport3Actualitzat

Els nord-americans, tan amants com són de les estadístiques, poden afegir una baula més a la seva cadena de rècords: en aquest cas, en una estadística de les que valen la pena. Ja tenim un nou màxim anotador de l'NBA.

LeBron James segueix fent història. El rècord d'anotació l'afegeix a un palmarès gegant: 4 vegades campió de l'NBA amb Miami, Cleveland i Lakers, 4 cops MVP de la fase regular i 4 més de les finals, campió olímpic dues vegades i campió del món, entre d'altres.

Els reptes pendents

Però què li queda per fer més al d'Akron en el món del bàsquet? Amb 38 anys i 20 temporades a l'NBA, LeBron no ha amagat mai que una de les seves il·lusions és poder jugar amb el seu fill Bronny James.

En una entrevista a The Athletic va reconèixer:

"El meu últim any el jugaré amb el meu fill. Allà on sigui en Bronny, allà és on seré. Faré el que calgui per jugar amb el meu fill. En aquest punt, no és qüestió de diners (...) Tornar als Cavaliers? La porta no està tancada, però no dic que torni allà a jugar, perquè no ho sé. No sé què em depararà el futur. Si ni tan sols sé quan estaré lliure!"

LeBron Raymone James Jr., més conegut com a Bronny, té actualment 17 anys i juga a l'equip de bàsquet de la seva high school, la Sierra Canyon School de Los Angeles. El fet que es porti 18 anys amb el seu pare pot possibilitar que tots dos juguin algun dia en el mateix equip, ja que a LeBron li queden dos anys més de contracte amb els Lakers.

 

Igualar Kobe Bryant amb campionats

L'elecció com a millor jugador de la història del bàsquet no la té fàcil, ja que ha existit un tal Michael Jordan. El debat continua obert i no es tancarà mai. Qui és el més gran: Jordan o James? LeBron, ara mateix, és el rei de la Lliga, però les comparacions són eternes, potser com aquest rècord, que sembla insuperable.

Però amb anells de l'NBA, LeBron si que té a l'abast un dels seus altres grans objectius, igualar els cinc campionats del recordat Kobe Bryant. La missió no és fàcil, i menys si continua als Lakers, erràtics i en decadència des que van sumar el seu darrer títol de l'NBA.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut