LeBron James, marcat per Lamelo Ball en el Partit de les Estrelles de l'NBA (Reuters)
Bàsquet

LeBron James explica on jugarà l'últim any de la seva carrera

El jugador franquícia dels Los Angeles Lakers revela quin és el seu desig abans de penjar les botes

LeBron James és, als seus 37 anys, un dels grans referents de l'NBA. El jugador franquícia dels Los Angeles Lakers acaba el seu contracte amb l'equip californià el juny del 2023 i, a partir d'aleshores no se sap si es retirarà o si continuarà en actiu.

S'ha especulat que tornaria amb els Cleveland Cavaliers, amb què es va començar a donar a conèixer i amb el que ja va tornar en una ocasió per guanyar el seu tercer anell. En una entrevista a The Athletic, James no va voler ser tan clar al respecte i va vincular el seu futur al desig de jugar amb el seu fill, Bronny: 

"El meu últim any el jugaré amb el meu fill. Allà on sigui en Bronny, allà és on seré. Faré el que calgui per jugar amb el meu fill. En aquest punt, no és qüestió de diners (...) Tornar als Cavaliers? La porta no està tancada, però no dic que torni allà a jugar, perquè no ho sé. No sé què em depararà el futur. Si ni tan sols sé quan estaré lliure!" 

LeBron Raymone James Jr., més conegut com a Bronnie, té actualment 17 anys i juga a l'equip de bàsquet de la seva high school, la Sierra Canyon School de Los Angeles. El fet que es porti 18 anys amb el seu pare pot possibilitar que tots dos juguin algun dia en el mateix equip.    

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut