Félix Garreta en el partit de Copa del Rei contra el Celta (Europa Press)
Futbol

Primeres paraules de Félix Garreta després del coma

El jugador català va tenir un accident domèstic el 9 de maig

Redacció Esport3Actualitzat

Félix Garreta ha fet un comunicat en xarxes socials tres setmanes després del greu incident que va patir. El futbolista català va tenir un accident domèstic el 9 de maig i va estar dues setmanes en coma induït per un traumatisme cranioencefàlic.

Fa sis dies que va sortir de l'UCI i ja és a planta, tot i que no ha fet cap declaració fins avui. El defensor de l'Amorebieta s'ha pronunciat per Twitter, on ha explicat que es troba bé i que ha de començar un llarg procés de recuperació. També ha agraït el suport a la gent.

Félix Garreta va arribar al Betis el 2020, procedent de la Damm. Al club andalús va destacar des de la seva arribada i va cremar etapes ràpidament; en el seu últim any com a juvenil, va jugar de titular al Betis Deportivo i va debutar amb el primer equip.

El seu bon rendiment al filial sevillà va possibilitar una cessió a l'Amorebieta, equip de Segona Divisió. Al conjunt basc ha estat indiscutible i ha fet quatre gols. La idea del club era que fes la pretemporada a les ordres de Pellegrini, malgrat que no se sap quan tornarà a jugar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut