Ferran Jutglà, en un moment de les celebracions per la consecució de la Lliga belga
Ferran Jutglà, en un moment de les celebracions per la consecució de la Lliga belga
futbol

Més a prop de tenir una estàtua: Jutglà omple la vitrina de dos en dos

L'osonenc viu els seus dies més feliços dos anys després d'arribar a la ciutat encantada

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga belga, segurament el format més enrevessat de tots els campionats nacionals d'Europa, ja té campió. El Bruges de Ferran Jutglà es va adjudicar el cap de setmana la Pro League amb només un punt d'avantatge respecte al segon classificat, l'Union Saint-Gilloise. El cel de la ciutat encantada es va omplir del blau, el negre i el blanc de les bombes de fum dels aficionats.

L'equip de la ciutat encantada es refà de l'eliminació a les portes de la final de l'Europa League i del disgust de la temporada passada, quan va fer figa en una lligueta final guanyada per l'Anvers de Van Bommel, i reforça la seva hegemonia amb el sisè títol de l'última dècada. Gran alegria per a Ferran Jutglà, en el curs que ha recuperat el monopoli del lloc de davanter centre.

L'osonenc, que dimecres serà una de les estrelles del Catalunya-Panamà, ha viscut els seus dies més feliços dos anys després de marxar de Barcelona. Per si no n'hi hagués prou amb el títol col·lectiu, l'ex del Barça també ha rebut un reconeixement individual. El golàs de Jutglà d'escorç contra l'històric Anderlecht ha estat escollit com el millor de la Lliga. Potser no és qui celebra més gols, però no en sap fer de lletjos.

Jutglà, amb contracte fins al 2026, és més a prop de tenir una estàtua a la plaça Burg. Mentre no passi, va omplint la vitrina de dos en dos.

Anar al contingut