Futbol

Piqué: "No n'he de dir res, d'Arbeloa; a Ramos l'admiro"

El central blaugrana no es vol estendre en la seva picabaralla amb el lateral madridista, però li dispensa un tracte molt diferent del que dóna al seu company Sergio Ramos

Actualitzat

Gerard Piqué ha comparegut en roda de premsa i, tot i que aquest dijous el Barça juga un partit important, la seva picabaralla amb el madridista Álvaro Arbeloa ha centrat part de la seva compareixença.

"No n'he de dir res, d'Arbeloa. Ja vaig dir en el seu moment que és un conegut, no pas un amic. Que cadascú ho intepreti com vulgui", ha explicat. En canvi, el central blaugrana, que ha mostrat un to més respectuós amb Sergio Ramos, company seu a la selecció: "ell fa el paper normal en el capità del Reial Madrid, surt a defensar el seu company. A Sergio Ramos el respecto moltíssim i l'admiro".

Parlant del Mundial de Clubs, Piqué ha valorat que l'enfrontament contra el Guangzhou "serà un repte. Ells tenen una cultura diferent i una manera diferent d'entendre el futbol". Tot i que ha admès que el "jet lag" està causant estralls, el central barceloní es mostra taxatiu: "no pot ser cap excusa". 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut