Barcelona

La passió per Ibrahimovic acaba amb la gespa del Camp Nou

Expectació màxima la que va generar la presentació de Zlatan Ibrahimovic com a nou jugador del Barça. El Camp Nou es va obrir al públic per a l'ocasió i va congregar unes 60.000 persones, una xifra que bat tots els rècords d'assistència a la benvinguda d'un nou jugador. Quan Ibrahimovic va abandonar l'estadi, centenars d'aficionats van saltar al camp, sense que els serveis de seguretat ho poguessin evitar. Conseqüència d'això, la gespa molt malmesa quan feia pocs dies que havia estat renovada.

Actualitzat
La presentació d'Ibrahimovic ha estat la més multitudinària feta fins ara. Unes 60.000 persones es van aplegar al Camp Nou davant les 35.000 que van assistir a la presentació de Thierry Henry el 2007 i les 20.000 que ho van fer a la de Ronaldinho el 2003.

Quan la nova incorporació del Barça va abandonar l'estadi, els aficionats no van perdre l'oportunitat de poder trepitjar la gespa del Camp Nou. Hi va haver qui fins i tot va començar a aixecar-la. Com que havia estat plantada feia pocs dies, la gespa encara no havia pogut arrelar i va començar a saltar i fer-se malbé.

Per dispersar la gent, es van activar els aspersors de regadiu després que els aficionats fessin cas omís de les advertències dels serveis de seguretat.
Anar al contingut