Pep Guardiola, just després de proclamar-se campió amb el City (Reuters)
Futbol

Pep Guardiola guanya el premi al millor tècnic de la temporada de la Premier League

El tècnic del Manchester City s'emporta per cinquena vegada el guardó després de guanyar la Lliga en l'última jornada

Redacció Esport3Actualitzat

No hi ha hagut sorpreses en l'elecció del millor tècnic de l'any per part de la Premier League: se l'ha emportat el bagenc Pep Guardiola després de portar el Manchester City a guanyar el seu quart títol de forma consecutiva, una fita fins ara no assolida per cap club a Anglaterra.

Guardiola s'ha imposat als altres quatre finalistes: Mikel Arteta (Arsenal), a Andoni Iraola (Bournemouth), a Unai Emery (Aston Villa) i a Jürgen Klopp (Liverpool). 

L'exentrenador del Barça, que suma sis Lligues en vuit anys al City, ha tingut paraules d'elogi per als seus quatre rivals: 

"M'agradaria compartir aquest premi, especialment amb Mikel Arteta -que va ser ajudant seu al City- per l'increïble feina que ha fet fins a l'últim partit, portant-nos fins al límit (...). M'agradaria recordar-me també de Klopp, per les inoblidables batalles que hem viscut al llarg dels anys, i d'Unai Emery, per aconseguir un fet tan increïble com és portar l'Aston Villa a la Champions. I d'Andoni Iraola, pel que ha fet amb el Bournemouth en la seva primera campanya a la Premier League. És un honor ser al seu costat i poder guanyar aquest trofeu. Defensarem aquest guardó el millor possible en el futur."

És la cinquena vegada que Guardiola és distingit amb el premi al millor entrenador de l'any al campionat anglès. Només el supera Sir Alex Ferguson, responsable del Manchester United durant 27 temporades, que se'l va emportar fins a onze vegades.     

 

 

Anar al contingut