Futbol

Pellegrini: "El partit d'aquest any és diferent ja que arribem en un bon moment de forma"

El tècnic xilè del Manchester City assegura que el seu equip afronta l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça en un bon moment de forma, i diu que sortiran amb l'objectiu de guanyar i d'intentar prendre la pilota als blaugrana.

Actualitzat

L'entrenador del Manchester City, el xilè Manuel Pellegrini, ha assegurat avui, dilluns, que el partit de vuitens de final de Lliga de Campions contra el F. C. Barcelona "serà diferent" del de l'any passat, i que intentaran "prendre la pilota" al conjunt blaugrana.

"La temporada passada vam arribar després d'haver disputat dinou partits en dos mesos. Aquest any és molt diferent ja que arribem en un bon moment de forma", ha dit Pellegrini en la roda de premsa prèvia que s'ha fet a la nova ciutat esportiva del City. "El més important és lluitar la possessió de la pilota; intentarem tenir l'esfèrica el més possible i estar concentrats els 90 minuts, és a dir, fer el que sabem fer", ha afegit el xilè.
 
Pellegrini ha assegurat que el seu equip sortirà a buscar la victòria, però també ha destacat la importància de no encaixar cap gol com a local. "El més important és guanyar a casa, però aquest equip ha demostrat sobradament que també ho fa molt bé a domicili. Volem treure un bon resultat. Si no podem emportar-nos el triomf, el millor és empatar, i si és 0 a 0, molt millor", ha indicat Pellegrini.

El City, que recupera el migcampista anglès James Milner després de perdre's els últims partits per lesió, no podrà comptar amb l'ivorià Touré Yaya, que complirà el seu tercer i últim partit de sanció després de la seva expulsió en la quarta jornada, contra el CSKA de Moscou.

Nasri: "L'any passat no estàvem preparats" 

El francès Samir Nasri ha declarat que el partit contra el Barcelona "serà diferent", ja que l'any passat l'equip anglès "no estava preparat". "Volem guanyar el Barcelona per arribar lluny a la Champions, no pas perquè busquem revenja. Estem més bé físicament que l'any passat i estic convençut que tot serà molt diferent", ha assegurat.

"És un equip amb molta experiència. Ells ja saben el que és guanyar la competició i nosaltres no estàvem preparats l'any passat. Ara sabem del que som capaços", ha destacat el migcampista francès.
   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut