El fenomen Pau Cubarsí
El fenomen Pau Cubarsí (FC Barcelona)
Barça

Pau Cubarsí, el nou kàiser del Barça

El d'Estanyol, amb 17 anys, va tornar a l'onze titular contra el Getafe i va fer mèrits de sobres per mantenir-s'hi més enllà

Laura Brugués SalóActualitzat

Pau Cubarsí va tornar a l'onze titular contra el Getafe i va fer mèrits de sobres per mantenir-s'hi més enllà del partit d'ahir. Amb 17 anys, va jugar com si fos un veterà a l'eix de la defensa enmig de Koundé i Araujo. Va ser un maldecap per a Borja Mayoral, segon màxim golejador de la Lliga, a qui va anul·lar i superar en 4 duels.

"Juga amb una personalitat terrible, no falla ni una passada, totes les fa amb sentit i sempre millora la passada que tu com a entrenador penses que ha de fer. A més, busca la segona línia i és una gran irrupció com a futbolista per estar molts anys al club", va dir Xavi de Cubarsí després del partit contra el Getafe.


Les xifres de Cubarsí en el partit d'aquest dissabte contra el Getafe parlen per si soles: 7 pilotes recuperades, una de perduda i 9 pilotes refusades en defensa

"Xoca, protegeix la pilota, no el superen, per això juga, no només per la sortida de la pilota sinó perquè defensivament és notable", seguia elogiant Xavi ahir Cubarsí.

Amb la seva calma natural va demostrar per què la sortida de la pilota és una de les seves grans virtuts. 

"Sempre he jugat partits importants des de petit i sempre he tingut aquesta calma que em defineix", explicava Cubarsí fa una setmana a TV3, després de jugar a Balaídos.

En el següent vídeo, que s'ha fet viral per l'encert del jugador, es recullen les seves intervencions durant el partit contra el Getafe.

Cubarsí encadena 7 partits seguits a la Lliga, 6 de titular. Xavi el va fer debutar en un partit oficial el mes passat a la Copa contra l'Unionistas de Salamanca i tres dies després es va estrenar amb el primer equip a la Lliga al camp del Betis. L'endemà el d'Estanyol tot just feia els 17 anys i ho va celebrar davant la Masia, que el va veure arribar l'estiu del 2018.

"El míster em tracta com si fos un més d'ells, no té res a veure que sigui jove", va explicar Cubarsí a Vigo.

Cubarsí i el Barça ja s'han declarat el seu amor.

 

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
Anar al contingut