Pablo Torre, agafat de la samarreta durant el partit contra el València
Pablo Torre, agafat de la samarreta durant el partit contra el València (EFE)
Girona

Pablo Torre, assenyalat: entra a la primera part, surt a la segona i remunta el Girona

El futbolista càntabre ha protagonitzat un fet bastant insòlit en un partit de futbol

La remuntada del Girona contra el València (2-1) haurà estat segurament una mica agredolça per a Pablo Torre. El futbolista blanc-i-vermell ha disputat 68 minuts, més que en cap altre partit de la Lliga, però ha vist com el tècnic el feia entrar en el minut 13 i el feia sortir abans del xiulet final, en el minut 81, en un fet bastant insòlit en futbol.

Per acabar-ho d'adobar, els canvis de Míchel, que ha fet entrar d'una tacada Yan Couto i Portu per Pablo Torre i Iván Martín, han estat el preludi de la remuntada del Girona. Precisament Couto ha estat l'artífex de les dues centrades que han significat els dos gols locals, en els minuts 82 i 88.

A més, durant l'estona que ha estat sobre el terreny de joc, l'actuació del futbolista càntabre ha estat més aviat discreta. Tot plegat mentre el Barça valora repescar-lo per cedir-lo a un equip de Segona.

Mira el resum del Girona - València (2-1):