Oriol Colomé celebra la seva victòria d'etapa a la línia d'arribada (@TitanDesert)
Ciclisme

Oriol Colomé s'imposa en la quarta etapa de la Titan Desert després de 90 quilòmetres d'escapada

El ciclista català ha batut en l'esprint final el seu company de fuga Juan Pablo Trujillo, mentre que el portuguès José Silva es manté un dia més com a líder de la classificació. En categoria femenina, tercera victòria d'etapa de la vigatana Anna Ramírez

Actualitzat

El ciclista català Oriol Colomé, de l'equip Esteve, ha guanyat la quarta etapa de la Titan Desert, entre Lamdouare i Erg Znaigui, després de culminar amb èxit una escapada de més 90 quilòmetres juntament amb Juan Pablo Trujillo, a qui s'ha imposat en l'esprint final.

Els dos primers classificats del segon sector de l'Etapa Marató han creuat la línia d'arribada amb més de 9 minuts d'avantatge sobre el grup dels favorits i el portuguès José Silva manté un dia més el liderat de la classificació general amb un segon d'avantatge sobre el colombià Diego Tamayo. El primer català classificat és Josep Betalú, cinquè, a més de 15 minuts del líder.

En categoria femenina, tercer triomf d'etapa per a la vigatana Anna Ramírez, líder indiscutible de la classificació i que s'ha imposat amb 52 segons d'avantatge respecte a l'alemanya Ivone Kraft i més de 16 minuts sobre Sandra Santanyes.

La cinquena etapa es disputarà per una zona desèrtica que els participants hauran d'afrontar sense ajuda de senyalització ni fletxes, per tant, la navegació amb el GPS i el llibre de ruta serà fonamental per arribar als controls de pas i a la línia de meta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut