Araujo i Vinícius pugnen per una pilota en un dels seus repetits duels

Nou troleig al Barça de Vinícius i Guti: ara es recorden d'Araujo i Laporta

Si després del clàssic el brasiler va fer d'altaveu a una mofa cap a Fermín, en la nit de la 36a Lliga blanca li ha tocat el rebre a l'uruguaià
Redacció Esport3 Actualitzat

Tan important com saber perdre és saber guanyar. És el que han pogut pensar els aficionats quan s'han llevat aquest diumenge i han conegut l'últim troleig de Vinícius al Barça. El davanter ha volgut animar la celebració de la 36a Lliga del Reial Madrid amb un gest digital de cara als seus fans.

En concret, el brasiler ha fet mofa de la "nova era" promesa pel barcelonista Ronald Araujo després de conquistar la Supercopa del 2023. Al seu compte de la xarxa X s'ha limitat a acompanyar la frase amb l'emoticona dels ulls, insinuant que de "nova era" blaugrana res de res. Com qui no vol la cosa, aquest ha estat el seu comentari en una publicació que enumerava el palmarès individual la "nova generació" del club:

Vinícius reincideix en les burles amb destinataris culers. Després del clàssic del 21 d'abril va fer d'altaveu a un missatge que es reia de la celebració amb final inesperat de Fermín al Bernabéu. Ara li toca al seu marcador des de fa una pila de clàssics.

Per a alguns serà només un altre capítol de la vinagreta que amaneix la rivalitat entre Madrid i Barça. Per a d'altres, una altra evidència que el "señorío" blanc està en vies d'extinció, almenys mentre la imatge del club la monopolitzin jugadors com Vinícius. Queda clar que, quan L'Équipe li va entregar el Premi Sócrates pel seu compromís en la construcció d'una societat més justa, va ignorar el valor de l'esportivitat.

La pulla de Guti, dedicada a Laporta

Un altre madridista de soca-rel que tampoc ha sabut celebrar el campionat sense fer referència al Barça ha estat l'exjugador Guti. Amb ironia, l'ara comentarista televisiu s'ha preguntat si s'hauria de repetir el derbi de Montilivi, en clara al·lusió a les protestes de Joan Laporta després de l'arbitratge del clàssic:

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut