Barça

Joan Laporta demana la repetició del Reial Madrid-Barça si es demostra que el gol de Lamine era legal

El president del Barça mostra la insatisfacció del club per les decisions arbitrals del partit del Bernabéu i no descarta accions legals

Redacció Esport3Actualitzat

Reacció contundent del Barça l'endemà d'un clàssic que va deixar la Lliga vista per a sentència (3-2) després d'una sèrie de decisions arbitrals que sempre van afavorir els interessos del Reial Madrid.   

"Com a president del FC Barcelona, vull transmetre la insatisfacció que produeix que, l'endemà d'un dels partits més importants del calendari mundial, el mal ús d'una eina com és el VAR ens estigui marcant l'agenda." 

Laporta no s'ha limitat a mostrar el malestar institucional del club, sinó que també ha anunciat accions arran de les decisions arbitrals. 

"Que ens facilitin totes les imatges i els àudios que va generar la jugada. En cas de confirmar-se que va ser un gol legal, que és el que pensem, endegarem totes les accions oportunes per revertir la situació sense descartar les accions legals que calguin. Anirem més enllà i demanarem la repetició del partit, tal com ja es va fer en un matx d'àmbit europeu per un error del VAR." 

El màxim mandatari blaugrana ha insistit que hi va haver nombroses accions contra el Barça "i que, podent ser consultades al VAR, l'àrbitre va obviar aquesta eina incomprensiblement". 

 

 

ARXIVAT A:
El ClàssicLaporta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut