Thiago, en el moment de saltar al terreny de joc de l'Emirates, en la primera jornada de febrer
Thiago, en el moment de saltar al terreny de joc de l'Emirates, en la primera jornada de febrer
futbol

No veu la llum: Thiago, resignat a l'aniversari que no vol celebrar

Klopp desgrana que el migcampista, amb problemes des de la passada primavera, no tornarà a jugar aquest curs

Redacció Esport3Actualitzat

Thiago Alcántara no veu la llum al final del túnel. L'internacional espanyol no fa net de la lesió al maluc que es va fer l'abril de 2023 i segueix sense tenir una data de retorn als terrenys de joc. Des de la primavera passada, el migcampista forjat a la Masia no ha disputat ni un partit complet amb el Liverpool. El pitjor és que sempre que està a la recta final de la recuperació, una recaiguda l'espera a la cantonada. Fa tres jornades de Premier a l'Emirates, la casa de l'Arsenal, la recaiguda va ser muscular.

En la prèvia de l'eliminatòria de FA Cup, el seu tècnic Jürgen Klopp ha parlat de l'estat físic de Thiago:

"No hi ha terminis. No ho sé si tornarà a jugar aquesta temporada, no és una cosa a curt termini. És la mateixa regió. Ha de fer un parell de coses des del punt de vista mèdic i no sé si això vol dir que pugui tornar a jugar aquesta temporada. No en puc dir res més."

D'aquesta manera, podria no tornar a posar-se la samarreta dels d'Anfield Road ja que acaba contracte a el proper estiu. El seu camí i el de Klopp semblen condemnats a separar-se. A finals de juny l'entrenador alemany també posarà fi a la seva etapa a la ciutat dels Beatles.

La rèmora de les lesions

El del maluc és l'últim contratemps físic important de la carrera de Thiago, una trajectòria que hauria pogut ser encara més exitosa si no fos per la rèmora de les lesions. Des de la seva promoció al primer equip del Barça quan tenia 20 anys, el fill de Mazinho ha estat de baixa més de 1.450 dies entre mals musculars, problemes de genoll i, fins en dues ocasions, el maleït maluc. L'equivalent a 4 anys sense jugar. El campió de dues Champions blaugranes i una muniquesa es veu abocat a aquest aniversari que no volia celebrar.

Juntament amb el gran dels Alcántara, el jove Stefan Bajcetic, nascut a Vigo fill d'un jugador del Celta dels noranta, és un altre de la desena de lesionats que tenen els "reds".

El calvari sense fi del centrecampista nascut a Itàlia, de 32 anys, coincideix en el temps amb el d'un altre exculer amb qui va compartir vestidor, Gerard Deulofeu, de 29.

Anar al contingut