futbol

El calvari de Gerard Deulofeu que ha interromput la seva carrera

L'extrem de Riudarenes no fa net de la lesió al genoll que es va fer 15 mesos enrere

Redacció Esport3Actualitzat

Barça, Everton, Sevilla, Milan, Watford i Udinese han estat els clubs on ha desenvolupat la seva trajectòria Gerard Deulofeu. Una carrera que va quedar interrompuda el 12 de novembre de 2022 quan l'extrem de Riudarenes va abandonar la gespa del Nàpols entre llàgrimes. S'acabava de lesionar el genoll i començava un calvari que perdura 15 mesos després.

Deulofeu ha relatat al "Tot costa" de Catalunya Ràdio la difícil situació que travessa i que, fins i tot, el fa parlar d'un futur allunyat del futbol. Ho ha intentat gairebé tot, pas pel quiròfan inclòs, i el genoll dret no millora:

"Estic patint molt amb el genoll. És desesperant perquè després d'un any de l'última lesió no veig que hi hagi evolució, em sento estancat. M'han fotut un pal molt fort, a veure si puc recuperar-me, només tinc 29 anys."

Entre tanta foscor, el punt de llum que el manté optimista és el bon moment personal:

"La lesió me la vaig fer al camp del Nàpols, quan estava en el millor moment. Després tot això és un mal son. Si no puc superar-ho, em quedaré amb la meva vida personal. L'escenari bo seria tornar al camp però a veure què passa."

"Veig el Nàpols molt tocat"

El selvatà, que ja fa 4 temporades que és a Itàlia, també ha analitzat l'eliminatòria Nàpols-Barça. Ha estat clar donant el favoritisme als de Xavi: "Si el Barça, malgrat que no estigui en el seu millor moment, no passa a quarts davant d'aquest Nàpols, no hi haurà excuses. Veig el Nàpols molt tocat."

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut