Nicolás Jarry durant un partit de la passada l'ATP Cup (EFE/EPA/DARREN ENGLAND)
Tenis

Nicolás Jarry, suspès provisionalment per dopatge

El tenista xilè, de 24 anys i número 78 del rànquing mundial, va donar positiu en una mostra d'orina en Ligandrol i Stanozol, dues substàncies prohibides per l'Agència Mundial Antidopatge

EFEActualitzat

El tenista xilè Nicolás Jarry ha estat suspès provisionalment per donar positiu en substàncies prohibides durant la disputa de les passades finals de la Copa Davis, a Madrid.

Jarry, número 78 del rànquing mundial, va donar positiu en una mostra d'orina en Ligandrol i Stanozol, dues substàncies prohibides per l'Agència Mundial Antidopatge. La Federació Internacional de Tenis ha anunciat aquest dimarts la suspensió.

El tenista, de 24 anys, va lliurar la mostra d'orina el 19 de novembre durant la disputa de la Copa Davis amb el seu país, Xile. El 4 de gener va ser acusat de trencar les regles antidopatge i aquest dimarts ha estat suspès provisionalment a l'espera que pugui impugnar.

Jarry, que va arribar a ser 38 del món el mes de juliol després d'una bona actuació al Barcelona Open Banc Sabadell, va participar en la passada ATP Cup i va perdre els tres partits que va jugar. Després de no aconseguir passar la fase prèvia del torneig d'Adelaida, la seva pròxima parada al calendari era el primer Grand Slam de la temporada a Melbourne.

El xilè, guanyador d'un títol ATP, no aconsegueix una victòria en el circuit des de juliol, en el passat torneig de Bastad, a Suècia, on es va proclamar campió. Jarry és net de Jaime Fillol, tenista xilè dels anys 60 i 70 que va ser un dels fundadors de l'ATP.

Anar al contingut