Fernando Verdasco es dona la mà amb el seu botxí a Roland Garros, Kei Nishikori (EFE)
Tenis

Fernando Verdasco i Carla Suárez queden eliminats en els vuitens de final de Roland Garros

El tenista madrileny ha desafiat Kei Nishikori amb un primer set espectacular, però el japonès li ha tornada amb escreixos

Actualitzat

Fernando Verdasco ha caigut davant del Kei Nishikori per 0-6, 6-4, 6-4 i 6-0 en els vuitens de final de Roland Garros. El madrileny ha sortit molt endollat i ha escombrat, literalment, el tenista japonès en el primer set. Però Nishikori ha demostrat la seva capacitat de reacció pagant-li amb la mateixa moneda. Ara, el japonès s'enfrontarà als quarts de final contra el número 1 del món, Andy Murray.

Justament, l'escocès s'ha classificat sense problemes per als quarts de final de Roland Garros. El número u mundial ha derrotat amb solvència el jove rus Karen Katxanov per 6-3, 6-4 i 6-4 en 2 hores i 4 minuts i el seu pròxim rival serè el japonès Kei Nishikori, botxí del madrileny Fernando Verdasco.

En el seu partit més sòlid en aquesta edició del torneig parisenc, Murray ha fet gala d'un servei eficaç i d'una gran restada davant un rival superat en gairebé totes les facetes del joc.

Qui tampoc ha tingut el dia ha estat Carla Suárez que ha vist com queia davant de la cap de sèrie número 3, Simona Halep per un doble 6-1. La romanesa tan sols ha necessitat una hora per deixa fora la Canària d'una dels tornejos més importants de la temporada.

La representació espanyola queda reduïda a Rafa Nadal i Pablo Carreño que es veuran les cares en el duel per fer-se un lloc a les semifinals aquest dimarts.

Anar al contingut