Futbol

Montse Tomé i el "cas Aitana": "Són coses entre nosaltres"

Després de perdre amb Itàlia, la seleccionadora espanyola tanca la polèmica assegurant que són situacions que s'han de resoldre dins del vestidor

Redacció Esport3Actualitzat

Montse Tomé ha acabat aplicant aquella dita que la roba bruta es renta a casa. Després de la polèmica dels canvis a la mitja part del partit contra Itàlia (2-3), Tomé assegura que tot el que ha passat aquests dies, s'ha de quedar a dins del vestidor.

"El vestidor és l'important i l'equip és l'important. El que passa dins ho hem de cuidar i el que passa dins és nostre. Ja estem pensant en el partit de Suècia. Són coses que queden entre nosaltres. No faria bé si les trec aquí."

Tomé no ha volgut valorar en detall com és la seva relació amb Aitana Bonmatí s'ha limitat a qualificar-la amb un "bé". També s'ha referit a les paraules d'Athenea del Castillo, que després de la derrota contra Itàlia, va assegurar que els canvis es van comunicar al principi de la mitja part, fet que es contradiria amb la versió oficial.

"Sento que Athenea tampoc no ha tingut el temps suficient per tenir la informació adequada per poder-ne parlar."

"No es pot tornar a repetir"

Més contundent ha estat la jugadora catalana Laia Alexandri, que ha assegurat que aquest capítol "no es pot tornar a repetir" i que l'equip no ha trontollat després de la polèmica:

"La paraula equip no es pot posar en dubte. Tots estem aquí pel mateix objectiu i lluitant pel mateix. És clar que hi ha errors, que hi ha coses que ens descol·loquen, però ho hem parlar-ho entre nosaltres, amb sinceritat i exigir-nos al màxim."

 

 

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut